OM MIG

Föddes 1981 med den ovanliga sjukdomen Metylmalonsyreemi (vilken man nästan inte ens hittar med google) och var då en av ca 6 personer som hade drabbats av denna åkomma i Sverige. Som tur var så hade min läkare hört om ett liknande fall och bestämde sig att testa B-vitamin i samband med att jag drabbades av andnöd strax efter födseln, vilket kort sagt räddade mig från en säker död efter bara en kort tid här på jorden.

Sen växte jag upp, ritade teckningar under lektionerna i skolan och började samla på film runt 2003. Efter detta snöade jag in på förpackningsdesign och gick från att bara köpa film till att uteslutande köpa film med smarta och unika paketeringslösningar. Den växande samlingen står sedan 2009 prydligt uppställd i Billy-bokhyllor inne i det s.k. ”DVD-Rummet” och består idag av runt 600-700 objekt (där så gott som varje produkt antingen är en begränsad upplaga eller en helt urflippad milstolpe inom produktdesign).

Någon gång runt 2010 kollade jag för första gången på Tobe Hooper’s Motorsågsmassakern (The Texas Chain Saw Massacre) och börja därefter dubbeldippa filmen i varenda samlarutgåva jag kunde få tag på. Än så länge har jag skrapat ihop lite över 190 st utgåvor av filmen på allt från Super 8 till Blu-ray. Avslutningsvis så bor jag med flickvän (sen 15 år tillbaka) och tre hundar i ett hus ute i skogen och arbetar sedan 6-7 år tillbaka som speditör inom flygexport. Hobbyfotograferar även sfäriska panoraman och driver en youtube-kanal kring mitt filmsamlande men mycket mer än så kan jag nog inte säga utan att bli långrandig.

Oskar Falk
mail@oskarfalk.se
Tel: 0760 155 933

Facebook.com/Discjunkie
Min vanliga profil.

Facebook.com/DiscjunkieTV
Min officiella sida för mitt alterego ”Discjunkie” där jag pratar om allt som rör min youtubekanal, skriver små filmrecensioner etc.

Facebook.com/Motorsagsmassakern
En Facebooksida där jag skriver om allt som rör Tobe Hooper’s film Motorsågsmassakern.