PORTFOLIO & PROJEKT

Här kan du läsa om lite olika sidoprojekt och andra webbsidor jag håller på med. It’s not much men ibland får man vara nöjd med det lilla. Jag gör även frilansuppdrag och annat småpyssel. Som exempel kan nämnas produktfotografering, webbdesign och 360-gradig panoramfotografering.

Kung Fury VHS
Kung Fury är en Svenskproducerad actionfilm i regi av David Sandberg och något av en hyllning till 80-talet och polisfilmer i synnerhet. Allt började med att jag tillverkade en fejk-VHS för skojs skull och innan jag visste ordet av satt jag och jobbade med den officiella grafiken till filmens första officiella utgåva (på VHS!).

Panoramic Photography
För några år sedan fick jag upp ögonen för sfärisk panorama-fotografering. Detta ledde snart till inköp av både fisheye-objektiv och stativhuvud och innan jag visste ordet av så sprang jag runt och fotade på stan, i övergivna hus och på allehanda andra platser jag ville ”spara” för eftervärlden.

Discjunkie.se
En sida om mitt största intresse – Film och filmsamlande, med inriktning på rariteter och smarta förpackningar. Alla inköp dokumenteras och recenseras inne i det s.k. ”DVD-rummet” där allting står staplat i ett gäng IKEA-hyllor. Du kan även ta en titt på rummet i 360 gradar genom att besöka discjunkie.se/360.

DiscjunkieTV
Min egen youtube-kanal där jag gör videorecensioner av alla mina film-relaterade inköp och även annordnar små tävlingar och andra tokigheter. Görs helt på engelska.

Oskarfalk.se (2001-2010)
Min tidigare hemsida med blogginlägg från tio års tid. Jag valde att inte föra över några gamla inlägg till den nya bloggen men ni kan fortfarande besöka sidan via länken ovan.

Northsidecustom.com
Jag har gjort webbdesignen till Northside Custom, that’s it.